Uniek product • BINNEN 24 UUR GRATIS VERZONDEN • BEL ONS: 030-2272339

Uniek product • BINNEN 24 UUR GRATIS VERZONDEN • BEL ONS: 030-2272339

HOE IVORIES WERKT

IVORIES is een natuurlijk tandbleekpoeder, voor parelwitte tanden en frisse adem. Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten, en bleekt je tanden op een veilige wijze. Het ultra-fijne poeder polijst je tanden, en tast je tandglazuur niet aan. Daarom is het een stuk veiliger en effectiever dan bijvoorbeeld bleken met dan UV-straling of tandbleekpasta.

Hoe gebruik je Ivories?

  • STAP 1: Doop een schone, natte tandenborstel in het potje

  • STAP 2: Poets je tanden zacht in kleine rondjes, voor 2 minuten

  • STAP 3: Spuug uit en spoel je mond goed

  • Klaar! Je mond voelt direct schoon aan, en je tanden worden met iedere poetsbeurt een stukje lichter. Poets iedere dag voor 2 minuten, en binnen 2-3 weken zijn je tanden vele tinten lichter.
Tip: poets gerust je tanden met normale tandpasta nadat je met Ivories gepoetst hebt. Ivories is een aanvulling, en geen vervanging voor het tandenpoetsen.

Veelgestelde vragen

Waarom IVORIES zo geweldig is

ACTIEVE KOOL (ULTRA-FIJN)

De Actieve Kool in IVORIES is vervaardigd uit de harde schil van biologische kokosnoten. Actieve Kool poetst hardnekkig vuil van je tanden en verwijdert eventuele nare geurtjes. Het absorbeert de bacteriën en gifstoffen die je tanden voorheen verkleurde.

CALCIUM BENTONIET KLEI
Bentoniet Klei her-mineraliseert en versterkt je tandglazuur. Het bindt giftige stoffen, bacteriën en parasieten aan zich en verwijdert deze uit het lichaam.

CITROEN- EN SINAASAPPELSCHILPOEDER
Citroen- en sinaasappelschilpoeder houdt de zuurtegraad van je mond laag en bleekt je tanden op natuurlijke wijze.

Het bevat uiteraard GEEN citroenzuur, dus je parelwitte tanden blijven gezond en gelukkig.

MENTHOL
Menthol werkt ontstekingsremmend en gaat infecties in je mond tegen. Het heeft een helende werking op je tandvlees en geeft IVORIES een aangenaam frisse smaak.

PROBEER HET ZELF

Neem zelf de proef op de som, en bestel IVORIES vandaag nog.

Hier Bestellen